Palvelut

Askelma ohjelma on kehitetty yrittäjän päivittäistä työntekoa helpottamaan ja saamaan taloushallinnon kuluja kustannustehokkaammaksi.
Yrityksen tuoterekisteri, varastonhallinta, asiakasrekisteri, kassa, tarjouspyynnöt sekä myynti-ja ostolaskut voidaan integroida yhdeksi kokonaisuudeksi yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. Yhdistettynä vielä askelma mobiiliin, saadaan yhtiösi taloushallinto yhdeksi kokonaisuudeksi, jota on yksinkertainen käyttää.

Askelma ohjelman asentaminen ei vaadi hankalia ohjelmistoasennuksia ja kaikki tapahtuu pilvipalveluna. Olemme omassa yhtiössä huomanneet erilaisten ohjelmakokonaisuuksien ylläpidon ja asentamisen haastavaksi. Sen pohjalta lähdimme kehittämään omaa yksinkertaista ja selkeäkielistä kokonaisuutta, millä voitaisiin hoitaa koko yrityksen taloushallinto laskutuksesta kirjanpitoon. Ja ilman tulosteita.

Askelma ohjelman hienous piilee siinä, että se on todella kustannustehokas käyttää. Olitpa sitten aloitteleva yksityisyrittäjä tai isompi kansainvälinen toimija, askelma – kaikki samalla portaalla.

Askelma - Taloushallinnon Pilvipalvelu

Hoidat kaikki yrityksesi päivittäiset asiat yhdellä ohjelmalla. Kustannustehokkaasti ja helposti.

Askelma Mobiili

Otat puhelimellasi kuvan kuiteista ja paperi tositteista, ne siirtyvät suoraan Askelmaan. Voit selata asiakasrekisteriä ja seurata asiakkaittesi laskuhistoriaa. Hyväksyt askelman ostolaskut mobiili appsilla. Askelma asiakkaana Mobiili on Sinulle ilmainen!

Askelma - Taloushallinnon pilvipalvelu ja Mobiili

Helppokäyttöinen ja kustannustehokas Askelma.com. Voit käyttää Askelmaa yhdessä kirjanpitäjäsi kanssa ja hoidat yrityksesi taloushallinnon yhdessä paikassa. Myyntilaskuista palkanlaskentaan, kirjanpidosta ostolaskujen maksamiseen.