Yritys

Askelma Software Oy on toiminut vuodesta 2007 asti taloushallinnon pilvipalveluiden ja mobiiliapplikaatioiden kehittäjänä. Rakennamme tulevaisuuden taloushallinnon työkalua yrittäjille yhdessä tilitoimistojen kanssa.

Askelma Software Oy tunnetaan aktiivisena taloushallinnon pilvipalvelun kannattajana ja sitä pidetään modernina tapana toimia voimakkaasti kehittyvässä taloushallinnon ympäristössä.

Askelma Verkkolasku on kustannustehokas ja helppo työkalu yrityksen laskuliikenteen hoitamiseen. Käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi ja palvelu kytkeytyy automaattisesti ensimmäistä myyntilaskua tehdessäsi.

Perheyhtiönä tiedämme mitä työkaluja yrittäminen vaatii ja olemme yhdessä yrittäjien kanssa kehittämässä sopivia taloushallinnon työkaluja tulevaisuuden aktiiviseen yrittämiseen.

Haluamme mahdollistaa juuri Sinulle helppokäyttöisen taloushallinnon pilvipalvelun, joka kulkee matkallasi lokaatiosta riippumatta.

Arvot

Askelma Software Oy:n arvot ovat avoimuus, palvelu ja kustannustehokkuus. Yhtiömme toimintaa ohjaa voimakkaasti lupaus sitoutumisesta arvomaailmaamme ja asiakkaan palvelemiseen.